Ontwerp & Aanleg

Tuinaanleg

 

Na het ontwerpen van uw droomtuin, komt het realiseren van het ontwerp aan de orde. Doordat wij al onze werkzaamheden met eigen mensen uitvoeren, kunnen onze gemotiveerde jongens van de afdeling aanleg de door ons gemaakte ontwerpen makkelijk lezen en dus zeer geroutineerd uitvoeren. Met veel plezier gaan onze jongens aan het werk.

 

Om tot het beste resultaat te komen voeren wij ons werk uit aan de hand van de volgende elementen:

 

Open communicatie

Vakbekwaam personeel

Moderne apparatuur

Degelijke materialen en gereedschappen

Uitsluitend levering van kwaliteitsproducten

In principe leveren wij alle benodigde materialen zoals bestrating, beplanting, blokhutten, tuinhout, vijverbenodigdheden, bemesting etc.


Doordat de Tuinstudio onderdeel uitmaakt van Meijer Hoveniers & Stratenmakers BV, kunnen de werkzaamheden goed worden uitgevoerd door onze mensen die bekend zijn met de ontwerpers. 

 

Overleg

 

Omdat het ontwerp ook binnen het bedrijf is gemaakt , word er iedere dag voordat de werkzaamheden beginnen, overleg gepleegd tussen de ontwerper en de uitvoerende teams. Ook de klant word nauw bij de aanleg van de tuin betrokken. Kleine wijzigingen kunnen vaak na overleg zonder problemen worden uitgevoerd. Omdat er veel word overlegd , zijn er in het algemeen weinig of geen problemen tijdens het aanleggen van de tuin en de periode hierna.

Tuinontwerpers die luisteren kijken en voelen


U denkt na over uw droomtuin. U bent uitgekeken op uw huidige tuin of heeft net een prachtige huis gekocht, waarvan de tuin aan renovatie toe is.

Onze ontwerpers luisteren eerst naar uw wensen.

In uw eigen tuin, want we willen voelen wat u voelt.

Uw ontwerp begint bij uw eigen droom en wij geven die vorm, gebaseerd op ons vakmanschap en unieke, jarenlange ervaring.

Doordat Meijer Tuinarchitectuur deel uitmaakt van Meijer Hoveniers & Stratenmakers BV en Meijer Tuintechniek B.V., kunnen wij het ontwerp ook meteen voor u uitvoeren.


Tuinontwerp passend bij architectuur en omgeving


Als tuinontwerpers kijken wij altijd naar de architectuur van het huis en de omgeving. Een goed ontworpen tuin zorgt ervoor dat het huis nog mooier uitkomt. Wij denken praktisch.

De een houdt van tuinieren terwijl de ander voor een “onderhoudsvrije” of “onderhoudsarme” tuin gaat.

Misschien kiest u voor een kindvriendelijke tuin, of een tuin met een buitenkeuken, omdat u het liefst buiten woont.

Soms zitten mensen amper in hun tuin, niet omdat ze geen tijd hebben, maar door de inrichting van de tuin. In het ontwerp houden we rekening met dat ene kopje koffie of thee, waarvan je snel even wilt genieten. De plek moet dan praktisch zijn, lekker in het zonnetje en dicht bij de keuken.


Onze tuinontwerpen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring


In het ontwerp nemen wij alle technische detailleringen mee. De tuinarchitectuur is altijd in harmonie met de omgeving en in balans met uw persoonlijke voorkeuren en budget.

Onze tuinontwerpers nemen u al in de tuinontwerp-fase mee in hoe de tuin eruit komt te zien, niet alleen in volle bloei, maar ook in de herfst en in de winter. Het beplantingsplan is altijd evenwichtig en doordacht.

Het tuininrichting- en beplantingsplan houdt niet alleen rekening met de kosten van aanleg, maar ook met de tijd die het onderhoud zal vergen. Tuinontwerpen is ook zeker vooruitzien.


Het tuinontwerp-proces


Offerte ontwerp: Op basis van onze uitgebreide kennismaking op locatie, waar wij uw tuin beleven, ontvangt u een offerte voor het maken van het ontwerp voor uw tuin.

Schetsontwerp: doormiddel van een heldere ontwerptekening, sfeerbeelden en stalen van toe te passen materialen, wordt het ontwerp inzichtelijk gemaakt.

Definitief ontwerp: In het definitief ontwerp gaan we tot in detail in op alle onderdelen van uw nieuwe tuin.

Uitwerkingen: Tot slot maken wij een beplantingsplan, verlichtingsplan, een beregeningsplan, en uitwerkingen van anderen door u gewenste installaties of voorzieningen die u optimaal van u tuin laten genieten.

Grote tuin m2


Vanafprijs, incl BTW

0

> 100

€ 265,00

100

> 200

€ 425,00

200

> 400

€ 550,00

400

> 800

€ 775,00

800

> 1000

€ 925,00

1000

> 1500

€ 1.125,00

1500

> 2500

€ 1.475,00

2500

>5000

€ 1.960,00

5000

>7500

€ 2.375,00

7500

Groter

Op aanvraag